Capital Controls: Τότε που σε έστειλαν στην ουρά των ΑΤΜ για να σώσουν δύο γερμανικές και μια γαλλική τράπεζα

CAPITAL CONTROLS: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Ηταν 27 Iουνίου 2015, ημέρα Σάββατο, όταν Τσίπρας, Βαρουφάκης, Ντράγκι και Στουρνάρας, συμφωνούσαν ότι θα έβαζαν την χώρα στον γύψο. Και σε έστειλαν στις ουρές για 60 ευρώ προκειμένου να σώσουν 2 γερμανικές και μια γαλλική τράπεζα. Μετά σου "έβαλαν" και δημοψήφισμα γιατί πίστευαν ότι ήσουν μεγάλο κορόϊδο. Δημοψήφισμα, το οποίο φυσικά και αγνόησαν.

Γιώργος Αδαλής

Ακόμη και σήμερα τα Capital Controls ισχύουν. Απλά αφαίρεσαν μερικούς όρους στις συναλλαγές, διότι γνωρίζουν καλά ότι 3 χρόνια έχεις καταναλώσει το "λίπος" που είχες. Κοινώς δεν έχεις πλέον πάνω από 2.000 το μήνα να ξοδέψεις, ούτε αποταμιεύεις, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να υπάρχουν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, επειδή, απλά, ΔΕΝ υπάρχουν κεφάλαια ΠΟΥΘΕΝΑ. Κοινώς, σε έχουν στεγνώσει!

Για τον επιχειρηματικό κορμό και για τις συναλλαγές με το Εξωτερικό όμως, τα capital controls ισχύουν μια χαρά ακόμη και σήμερα!

Γι αυτό μην ξεχάσεις να πας την άλλη Κυριακή να τους ξαναψηφίσεις!!! Ποιος ξέρει; Μπορεί να καταλάβουν ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ είσαι και να σε ξαναφέρουν ΠΑΛΙ στις ουρές των ATM. Αυτή τη φορά θα σου επιτρέπουν να κάνεις αναλήψεις ... 20€ ! Γιατί 60€ είναι πολλά!

Τέτοια μέρα παιδιά, θα ήταν κρίμα να μην το γιορτάσουμε. Ψηφίστε ΜέΡΑΝύΧΤΑ25 και Σύριζα ! Τα κουπόνια σας περιμένουν...

ΥΓ.
Οπως είχα αποκαλύψει τότε, την Δευτέρα 29/6, Τρίτη 30/6 και Τετάρτη 1/7, με ειδική ρύθμιση, επιτράπηκε σε ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ και ήταν μιλημένοι, να βγάλουν τα λεφτά τους στο Εξωτερικό! Κι έγινε χαμός με το κόλπο των Nostro-Vostro τραπεζικών συναλλαγών. Το θυμάται κανείς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail