Ερντογάν: "Δε θα πάρουμε κανενός την άδεια για να έχουμε στρατό στη Βόρεια Κύπρο"


Turkish Presidency / Kayhan Ozer / Handout - Anadolu Agency
Freepen.gr - «Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να κρατήσει τα στρατεύματά της στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ)» δήλωσε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή.

Ο Ερντογάν μιλούσε σε δημοσιογράφους πριν από την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα του Τανζικιστάν, Dushanbe, όπου θα συμμετάσχει στην 5η Σύνοδο Κορυφής των Αρχηγών Κρατών της Διάσκεψης για την Αλληλεπίδραση και Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στην Ασία (CICA).

"Η Τουρκία δεν μειώνει τα στρατεύματά της στη Βόρεια Κύπρο. Διατηρούμε τους στρατιώτες μας όσο χρειάζεται" δήλωσε ο Ερντογάν αναφερόμενος σε διάφορα σενάρια που έχουν ακουστεί για τον κατοχικό στρατό συμπληρώνοντας ότι η Τουρκία δε χρειάζεται άδεια από κανέναν να τοποθετήσει στρατεύματα στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail