Όταν το κεφάλι σου είναι κούφιο: Vlogger δοκίμασε να φάει ζωντανό χταπόδι και της ρούφηξε το πρόσωπο!

Freepen.gr - Μια Κινέζα Vlogger δοκίμασε να φάει ζωντανό σε...ζωντανή μετάδοση ένα χταπόδι, ωστόσο πήρε το μάθημά της από το πλάσμα που αμύνθηκε για τη ζωή του ανατρέποντας τα σχέδια της κοπέλας, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Στην αρχή του κλιπ, το χταπόδι είχε ήδη κολλήσει στο πρόσωπό της, αλλά η κοπέλα δε φαίνεται να φοβάται. Απεναντίας περιγράφει το πιπίλισμα του πλοκαμιού ενώ προσπαθεί να απελευθερώσει το άνω χείλος της.

Ωστόσο βλέποντας ότι το χταπόδι δεν θα την αφήσει εύκολα, άρχισε να φρικάρει και να κλαίει φωνάζοντας ότι πονάει και πως δεν μπορεί να ξεκολλήσει το χταπόδι από το μάγουλό της.

Τελικά κατάφερε να βγάλει το χταπόδι από πάνω της αλλά δυστυχώς όχι την ανοησία της λέγοντας πως θα το φάει στο επόμενο βίντεο.

Τότε συνειδητοποίησε ότι το χταπόδι είχε αναρροφήσει το πρόσωπό της τόσο σκληρά που άφησε μια μικρή πληγή στο μάγουλό της.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail