Πότε έκανε την κωλοτούμπα ο Ερντογάν με τους S-400 και που θα παιχτεί το κεφάλι του

Όλοι περιμένουν να κάνει κωλοτούμπα ο Ερντογάν με τους S 400! Έκανε κωλοτούμπα από την στιγμή που ζήτησε δανεικά από τη Ρωσία για να αγοράσει το σύστημα. 

Πάνος Ιγνατίου

Το ζητούμενο είναι που θα καταλήξουν οι πύραυλοι και αν θα κερδίσει αυτά που απαιτεί στη Μέση Ανατολή, στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στα Βαλκάνια και αν θα του επιτρέψουν οι ΗΠΑ να μετατραπεί σε ναυτική δύναμη με στρατιωτική αυτάρκεια. 

Είπε ποτέ ο Ερντογάν ότι θα αποχωρήσει από το ΝΆΤΟ; Έκανε κάποια κίνηση που να δείχνει ότι αποχωρεί από την Ατλαντική Συμμαχία; Ακόμα και αν δεν προμηθευτεί το πυραυλικό σύστημα, δε θα καταστρέψει τις σχέσεις του με τη Ρωσία. 

Η Ρωσία είχε παραγγείλει δύο ελικόπτεροφορα Μιστράλ από τη Γαλλία αλλά τελικά με επέμβαση των ΗΠΑ ακυρώθηκε η παράδοση έστω και αν η Ρωσία πλήρωσε δύο και πλέον δις το κάθε ένα. Η Γαλλία επέστρεψε τα χρήματα και αποζημίωσε τη Ρωσία όπως προέβλεπε το συμβόλαιο. 

Οι ΗΠΑ προτείνουν στη Τουρκία να αγοράσει 12 πυραυλικά συστήματα Patriot και να πληρώσει αρκετά δις δολάρια. Τα έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα οι ΗΠΑ. Διαφορετικά πέφτει ο Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail