Τούρκος κάνει τεστ DNA και χάνει τη λαλιά του ανακαλύπτοντας την αληθινή καταγωγή του (βίντεο)

Freepen.gr - Ένας Τούρκος μένει άφωνος με το αποτέλεσμα του τεστ DNA που έκανε με σκοπό να ανακαλύψει την καταγωγή του. Σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος με τη Βρετανίδα σύζυγό του,δηλώνει αρχικά ότι αισθάνεται 100% Τούρκος.

Ο ίδιος αναφέρει πως κατάγεται από τη φυλή των Γιουρούκων Τούρκων που ξεκίνησαν από τη Μογγολία πριν αιώνες και έφτασαν στη σημερινή Τουρκία. Ωστόσο η σύζυγός του θα ανατρέψει τις έρευνές του προς το τέλος του 5ου λεπτού στο βίντεο όταν αποκαλύπτει τα αποτελέσματα του τεστ.

Ο Τούρκος τελικά μόνο Τούρκος δεν είναι. Τελικά είναι 47% Κιρκάσιος και Αρμένιος  και 44% Ιρανός.

Ίσως θα ήταν χρήσιμο όλοι οι...Τούρκοι να πραγματοποιήσουν αυτό το τεστ. Δεδομένου ότι πρόκειται ως επί το πλείστον για εξισλαμισμένους γηγενείς, θα ανακαλύψουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ακολουθεί το βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail