«Οι Τούρκοι δε θα μπορέσουν να εμποδίσουν το Συριακό Στρατό»

Freepen.gr - Ο Σύριος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ala'a al-Asfari δήλωσε τη Δευτέρα στην αραβική υπηρεσία του πρακτορείου ειδήσεων Sputnik ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) θα ολοκληρώσει τη στρατιωτική του επιχείρηση στη Hama μετά την κατάληψη των τελευταίων εδαφών που τελούν υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών.

Ο Al-Asfari δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη επιχείρηση του Συριακού Στρατού στη βορειοδυτική Hama είναι ένα προοίμιο μιας ευρείας κλίμακας επίθεσης στην επαρχία του Idlib.

Σημείωσε ότι οι συγκρούσεις μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού και του τουρκικού στρατού είναι εξαιρετικά απίθανες επειδή η Ρωσία είναι αυτή που παρέχει άμεση υποστήριξη στα κυβερνητικά στρατεύματα.

Από τότε που ξεκίνησε την επίθεσή του, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας κατόρθωσε να φτάσει στον νοτιοδυτικό άξονα των βουνών Al-Zawiya, στα όρια της επαρχίας του Idlib.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail