Συριακή και Ρωσική Αεροπορία κάνοντας "τσιμεντοκονία" τις θέσεις των τρομοκρατών στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνέχισε τις αεροπορικές επιθέσεις στην επαρχία του Idlib αυτή την εβδομάδα, στοχεύοντας σε αρκετές περιοχές υπό τον έλεγχο της Hay'at Tahrir Al-Sham, πρώην al Nusra που ελέγχεται από την Αλ Κάιντα.

Με αιχμή του δόρατος τα Sukhoi, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έπληξε αρκετές περιοχές στο δυτικό και νότιο Idlib, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Kafr Nabl, Khan Sheikhoun, και Hass.

Την ίδια στιγμή, η Αραβική Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF) συμμετείχε επίσης στις επιθέσεις, βομβαρδίζοντας ένα σημείο εκτόξευσης πυραύλων της Hay'at Tahrir Al-Sham κοντά στις πρώτες γραμμές του μετώπου στο νότιο Idlib.

Δεδομένου ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) κατέλαβε την περιοχή Huwayz στο νοτιοδυτικό Idlib, δεν υπήρξε καμία κίνηση από τον στρατό για να προχωρήσει περαιτέρω στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.

Ο συριακός στρατός πιθανότατα θα περιμένει λίγες μέρες πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε προώθηση καθώς επιδιώκει να εξασφαλίσει την περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail