Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό: Μυστικό παζάρι Τσίπρα με Ερντογάν αποκαλύπτει η ΕΣΤΙΑ - Τελειώνει την Κύπρο και την ΑΟΖ

Freepen.gr - Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει το κεντρικό ρεπορτάζ του σημερινού φύλλου της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ καθώς αποκαλύπτει μυστική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Ερντογάν με κεντρικό νόημα να υποχωρήσει στο κυπριακό και να πάρει μερίδιο στο ενεργειακό.

Το παζάρι αυτό γίνεται από μια κυβέρνηση η οποία έχει χάσει προ πολλού την πλειοψηφία στην κοινωνία ενώ στη Βουλή τη διατηρεί με μεταγραφές.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι:

- Αρχικά, η Τουρκία θα κάνει τις παραχωρήσεις που θα της ζητήσει η Κύπρος για να λυθεί το Κυπριακό προς την κατεύθυνση της Ομοσπονδίας.
- Αυτό θα γίνει με την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από το νησί και την αντικατάστασή τους από μονάδα του ΝΑΤΟ [άραγε οι έποικοι θα μείνουν; διότι εδώ βρίσκεται η ουσία}.
- Οι δυνάμεις της Δύσης που μετέχουν στο ενεργειακό κονσόρτσιουμ για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου θα συμφωνήσουν να βάλουν και την Τουρκία στο παιχνίδι, γεγονός που εξυπηρετεί και τις ΗΠΑ και άλλες χώρες.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail