Πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από ένα νέο άνθρωπο που διεκδικεί τη Δημαρχία

Η μελέτη των τάσεων του εκλογικού σώματος και η ανταπόκριση του κόσμου στην Αγία Παρασκευή δείχνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή σε ένα σημαντικό δήμο του Λεκανοπεδίου που χρόνια τώρα έχει βαλτώσει στερούμενος βασικές υποδομές στην καθημερινότητα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την εξυπηρέτηση του δημότη.

Ο 40χρονος Γιάννης Μυλωνάκης, ένα πρόσωπο που ζει για την αυτοδιοίκηση, με συγκροτημένο σχέδιο και μια ομάδα ικανών συνεργατών συνέθεσε μια πολυσυλλεκτική κίνηση, το "Αλλάζουμε" με το οποίο διεκδικεί τη δημαρχία στην Αγία Παρασκευή καλώντας τους δημότες από κοινού να χαράξουν μια νέα πορεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμά του προέκυψε μέσα από ομάδες εργασίας κι έρευνα με τους κατοίκους της πόλης, το οποίο κυκλοφόρησε τόσο ηλεκτρονικά όσο και με την μορφή εφημερίδας.

http://agiaparaskevi-guide.gr/ekloges/wp-content/uploads/2019/05/mylonakis-4.jpg

Ο κ. Μυλωνάκης, εγκαινίασε νέες τακτικές στην προεκλογική του εκστρατεία, εκμεταλλευόμενος στο επάκρο τις νέες τεχνολογίες, απέφυγε να κουράσει τον κόσμο με απανωτές ομιλίες αλλά προχώρησε σε κατά τόπους συγκεντρώσεις και συζητήσεις με τους δημότες ενώ και στην κεντρική ομιλία απέφυγε τις φανφάρες και τις βαρύγδουπες προαναγγελίες, ανεβαίνοντας μόνος του στο βήμα. Χαρακτηριστικό επίσης ότι με το πέρας της ομιλίας του, ο χώρος της πλατείας είχε παραμείνει πεντακάθαρος.

http://agiaparaskevi-guide.gr/ekloges/wp-content/uploads/2019/05/mylonakis-5.jpg

Μέχρι πρότινος οι αναποφάσιστοι κατέγραφαν ένα σημαντικό ποσοστό στις τάσεις των εκλογέων, δείγμα του προβληματισμού και της απογοήτευσης για την κατάσταση στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης προέρχεται από το χώρο του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο δίπλα του έχουν συγκεντρωθεί πρόσωπα με διαφορετικές καταβολές εκτιμώντας πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Ο ίδιος κάλεσε τον κόσμο να μην κοιτάξει την Κυριακή ούτε δεξιά, ούτε αριστερά αλλά ευθεία και να ανοίξει τα παράθυρα ώστε να μπει φρέσκος αέρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail