Τρομοκράτες στη Συρία: Ο Ερντογάν μας ξεγέλασε με λίγα χρήματα, λίγο κρέας και λίγο κοτόπουλο!

Freepen.gr - Οι συμμορίες τρομοκρατών στο Idlib που συμμάχησαν με την Τουρκία αρχίζουν να ομολογούν τη σχέση τους με τον Ερντογάν και ότι ο τελευταίος τους "έχει πουλήσει", αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

Έχει τεκμηριωθεί αρκετές φορές ότι η ISIS, η Al Nusra και οι περισσότερες συμμορίες που εμπλέκονται στον πόλεμο της Συρίας ήταν υπόλογες στην Τουρκία και ότι χρησιμοποίησαν την Urfa, το Antep, το Hatay και διάφορες άλλες τουρκικές επαρχίες για εκπαίδευση, υλικοτεχνική υποστήριξη, πυρομαχικά και βάσεις. Διάφορα άλλα έγγραφα που αποκτήθηκαν από τις συμμορίες και τις ομολογίες των μελών της συμμορίας το επιβεβαίωσαν.

Η επιχείρηση που ξεκίνησε εναντίον των συμμοριών που συγκεντρώθηκαν στο Idlib, με βάση τη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, προκάλεσε τις συμμορίες να ενεργοποιήσουν τους δικούς τους συμμάχους. Οι συμμορίες άρχισαν να ομολογούν τη σχέση τους με τον Ερντογάν και τις συμφωνίες τους με τη Ρωσία μέσω του Ερντογάν.

"Ο Ερντογάν μας ξεγέλασε με χρήματα"

Σε μια φωνητική ηχογράφηση από ένα μέλος συμμορίας που θεωρείται ότι βρίσκεται στο Idlib, το μέλος της συμμορίας ομολογεί τη σχέση του με τον Erdogan με συμμορίες.

Οι ακόλουθες εντυπωσιακές εξομολογήσεις καταγράφηκαν από ηχητικό ντοκουμέντο: "Ο Ερντογάν μας ξεγέλασε με λίγα χρήματα, λίγο κρέας και λίγο κοτόπουλο σε αντάλλαγμα για τη Χάμα, τη Χόμς, την Γκούτα, το Χαλέπι και αρκετούς άλλους τομείς που ελεγχόμασταν και μας έφερε στο Ιντλίμπ. Τώρα θα μας πουλήσει ξανά στο Ιντλίμπ. Δεν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μας, Αράβων και Κούρδων πριν από αυτό. Δεν υπήρχε εχθρότητα. Ήμασταν αδέλφια και φίλοι. Ο Ερντογάν μας έκανε εχθρούς. Μας έκανε να επιτεθούμε στους Κούρδους. Τώρα οι Κούρδοι θα έχουν δίκιο ό,τι κι αν κάνουν σε εμάς και τη συριακή αντιπολίτευση. Δεν είμαστε κάτι ξένο για τις πολιτικές του Ερντογάν, ο Ερντογάν κάνει σήμερα αυτό που έκαναν οι Οθωμανοί για να τρέχουν πράγματα για 400 χρόνια».

"Μην εμπιστεύεστε τους Τούρκους"

Το μέλος της συμμορίας εκφράζει τη λύπη του στο τέλος της ηχογράφησης και λέει: "Μην εμπιστεύεστε ποτέ τους Τούρκους. Επειδή οι Τούρκοι καλούν εμάς τους Αραβες «βρώμικο λαό». Έτσι για αρχή αυτό".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail