Καίγονται να αλλάξουν τα βιβλία της Ιστορίας σε Ελλάδα και Σκόπια απαλλαγμένα από τα...βαρίδια

Freepen.gr - Στις 17 και 18 Μαΐου στην Οχρίδα πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση της Μικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής για τα ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι αντιπροσωπείες της σκοπιανής και της ελληνικής πλευράς συναντήθηκαν σε μια εποικοδομητική και συναδελφική ατμόσφαιρα για μια λεπτομερή και πλήρη αναθεώρηση των αναλυτικών προγραμμάτων της ιστορίας στο σχολείο, των σχολικών βιβλίων και των διδακτικών βοηθημάτων προς χρήση και στις δύο χώρες.

"Το προαναφερθέν υλικό θα πρέπει να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό ελεύθερο από οποιαδήποτε αλυτρωτική και αναθεωρητική αναφορά", ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail