Όταν μετά από όλα όσα που ζήσαμε, ο εισαγγελέας παρεμβαίνει γιατί δεν πήρε άδεια ο Κουφοντίνας

MinimumViablePhotographer / pixabay
Πόσες φορές έχουμε ακούσει στην Ελλάδα τη φράση "μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας"; Αμέτρητες. Για τα χρέη των τραπεζών που φόρτωσαν σε εμάς, για τα σπίτια μας που γίναμε νοικάρυδες, για το ότι ο κάθε Ελληνες εισφέρει στο κράτος ανάλογα με τη δυνατότητά του, που έχει καταπατηθεί τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια.

Του Στρατή Μαζίδη

Και να ήταν μόνο αυτά. Τα ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ, τα διάφορα σκάνδαλα που βλέπουμε κατά καιρούς στα ΜΜΕ. Ζούμε μια τραγωδία εδώ και δέκα χρόνια. Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, οι κοινοί θνητοί, οι σύγχρονοι Προμηθέες. 

Έχετε αθροίσει ποτέ τι χαράτσια παραπανίσια έχουμε πληρώσει; Χρήματα που έγιναν καπνός αντί να τα χαρούμε εμείς και τα παιδιά μας; Σκέπτεστε ότι πληρώνουμε για ένα έγκλημα που δεν κάναμε; Πόσοι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους για ασήμαντα θεωρητικά χρέη; Πόσοι έχασαν τη ζωή τους είτε από τον καημό των βασάνων είτε επειδή ασθένησαν και δεν έτυχαν της σωστής φροντίδας; 

Και πόσα ακόμα άραγε θα μπορούσαμε να προσθέσουμε.

Κι όμως κανείς εισαγγελέας δεν παρενέβη ποτέ για εμάς. Κανένας δε μας υπερασπίστηκε. Εμείς δεν σκοτώσαμε ανθρώπους και δεν απαλλοτριώσαμε τράπεζες. Απεναντίας δολοφονούμαστε καθημερινά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail