Σούζαν Σάραντον, Πάμελα Αντερσον και Ρότζερ Γουότερς στο πλευρό της Συρίας κι απέναντι στις προβοκάτσιες!

Pamela Anderson © Reuters / Mario Anzuoni | Susan Sarandon © REUTERS/Mark Blinch | Roger Waters © REUTERS/Mario Anzuoni
Freepen.gr - Η Susan Sarandon, η Pamela Anderson και ο Roger Waters θέτουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί ο MSM αγνοεί μια διαρκή έκθεση του OPCW που έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πραγματοποίησε επίθεση χημικών όπλων στην Douma τον Απρίλιο του 2018, αανφέρει το Russia Today.

"Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Γιατί δεν μιλάμε γι 'αυτό;" ανήρτησε στο twitter η ηθοποιός και ακτιβιστής Susan Sarandon για το διαρρεύσαν έγγραφο της Οργάνωσης για την απαγόρευση των χημικών όπλων που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη έκθεσή τους σχετικά με την επίθεση χημικών όπλων στο Douma της Συρίας τον Απρίλιο του 2018.



Το έγγραφο των 15 σελίδων, το οποίο έχει επικυρωθεί και απελευθερωθεί από την Ομάδα Εργασίας για τη Συρία, Propaganda and Media, αποκάλυψε τα ευρήματα του μηχανικού του OPCW ότι τα δοχεία αερίου που βρέθηκαν στη σκηνή της εικαζόμενης επίθεσης με σαρίν είχαν τοποθετηθεί στη θέση που βρέθηκαν και δεν είχαν ριφθεί από αεροσκάφος του Συριακού Στρατού.

Αυτή η αποκάλυψη υποδηλώνει ότι τα κάνιστρα τοποθετήθηκαν από τους «αντάρτες» της Douma, οι οποίοι δημοσίευσαν την επίθεση στα κανάλια των μέσων ενημέρωσης τους και αμφισβητεί την ακρίβεια της έκθεσης του OPCW, η οποία δεν περιελάμβανε τα ευρήματα των μηχανικών του. Επίσης ευθυγραμμίζεται με τις αμφιβολίες που έθεσαν οι σκεπτικιστές του αφηγήματος ότι ευθύνεται η Συρία όταν συνέβη η επίθεση.

Η ακτιβιστής Pamela Anderson δήλωσε στο Twitter την υποστήριξή της για τους "ανεξάρτητους στοχαστές στο Χόλιγουντ", ενώ ο Roger Waters κάλεσε τον Guardian και το δημοσιογράφο Jonathan Freedland να ζητήσουν συγνώμη για την επίθεση που του έκαναν του επειδή κατηγόρησε τα Λευκά Κράνη για την επίθεση των χημικών όπλων.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail