Κυριάκο πάρε το Βαγγέλη στο γάμο σου να σου πει "και του χρόνου": Νέο άδειασμα από Μεϊμαράκη στην ΕΡΤ

Freepen.gr - Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε επί της ουσίας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην Εκπομπή Focus της ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο, διαφοροποιούμενος σε σειρά επιλογών του προέδρου του κόμματος.

«Αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη του εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος»

 «Με τις κραυγές ο κόσμος απομακρύνεται»

«Αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Θεωρώ σε ώρα μάχης δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» σχολίασε ερωτηθείς αν η ΝΔ βρίσκεται σε καλό δρόμο

Τέλος ανέφερε ότι ουσιαστικά οδηγείται με ζόρι στην αποστρατεία μέσω ευρωβουλής: «Είμαι υπέρ της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Είμαι της Εθνικής σκηνές Θεωρώ τις Βρυξέλλες κρύες και γραφειοκρατικές. Για αυτό δεν ξετρελάθηκα με την πρόταση. Όταν όμως καλείσαι να μπεις στη μάχη για να προσφέρεις και να προσθέσεις στα ποσοστά του κόμματος, τότε ανταποκρίνεται».



Να θυμίσουμε ότι ο με το ζόρι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «Η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail