Το τερμάτισε ο εξισλαμισμένος Ερντογάν στη Σαμσούντα: Εμείς υποστήκαμε γενοκτονία!

Freepen.gr - «Η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία διαπράχθηκε κατά του έθνους μας, όταν οι Οθωμανοί αποσύρονταν από τα Βαλκάνια», ισχυρίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στο λαό στη Σαμσούντα σε σημερινή του ομιλία για τα 100 χρόνια από την απόβαση του Κεμάλ Ατατούρκ στην πολη και την εκκίνηση της δεύτερης φάσης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

«Την ώρα που οι Οθωμανοί στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πολεμούσαν γενναία σε τέσσερα μέτωπα, μας χτύπησαν πισώπλατα. Εμείς ήμασταν που χάσαμε πάλι εκατομμύρια γυναικόπαιδα και γέρους ανθρώπους» σχολίασε ο Ερντογάν.

«Κάθε μέρα ανατρέπουμε και μια παγίδα για τη χώρα μας είτε μέσα είτε έξω από τη χώρα ανανεώνοντας τη φιλοδοξία μας για ένα ισχυρότερο μέλλον. Παρά τα βαθιά βάσανα, το τουρκικό έθνος δεν έκανε ποτέ το λάθος να αντιγράψει τους εχθρούς του", δήλωσε ο Ερντογάν, απόγονος Ελλήνων από την πλευρά του πατέρα του.

"Το όραμα του 2023, που εκφράζει τους πιο φιλόδοξους δημοκρατικούς και αναπτυξιακούς στόχους στην ιστορία της Δημοκρατίας, ήταν πάντα ο οδηγός μας", δήλωσε ο Ερντογάν συμπληρώνοντας ότι η χώρα είναι αφοσιωμένοι στον σκοπό της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail