Έτοιμο για όλα το Ιράν: δεν επιδιώκουμε πόλεμο άλλα ούτε θα τον φοβηθούμε

ο στρατηγός Hossein Salami
Freepen.gr - Ο επικεφαλής διοικητής του ισλαμικής επανάστασης φρουράς του Ιράν (IRGC) λέει ότι η Τεχεράνη δεν επιδιώκει πόλεμο, αλλά ούτε φοβάται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δίνοντας μια ομιλία την Κυριακή, ο στρατηγός Hossein Salami δήλωσε ότι το Ιράν αντιμετωπίζει σήμερα μια απειλή κοντά στην επικράτειά του και έτσι η IRGC έχει κινητοποιήσει τις μονάδες της ενάντια στην απειλή αυτή.

"Όταν μια απειλή τίθεται από μακριά, το σκεφτόμαστε [μόνο] σε στρατηγικό επίπεδο, αλλά όταν έρθει κοντά, θα δραστηριοποιηθούμε και σε επιχειρησιακά επίπεδα", δήλωσε.

Τόνισε ότι το Ιράν δεν σκοπεύει να διαδραματίσει το ρόλο του επιτιθέμενου:

"Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο, αλλά ούτεφοβόμαστε τον πόλεμο. Όμως, ενώπιον εμάς, οι εχθροί δεν έχουν τη βούληση να διεξάγουν πόλεμο και φοβούνται να αγωνιστούν" δήλωσε ο στρατηγός Salami τονίζοντας πως το Ιράν ήταν προετοιμασμένο σε όλους τους αμυντικούς τομείς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail