Αυτό θα πει βιομηχανία: Τουρκικά αστικά λεωφορεία κατακτούν το Βελιγράδι

(Фото Бета - Беоинфо - П.М.)
Freepen.gr - Τα πρώτα οκτώ από τα 70 νέα αστικά λεωφορεία χαμηλού δαπέδου παραδόθηκαν στην πόλη του Βελιγραδίου. «Αυτά είναι τα σύγχρονα λεωφορεία της τουρκικής εταιρείας "BMC" που πωλεί λεωφορεία σε όλη την Ευρώπη» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Goran Vesic, αναφέρει το politika.rs.

Ο Vesic προσέθεσε ότι τα λεωφορεία ήταν εξοπλισμένα με κλιματιστικά, μετρητές επιβατών και ό,τι πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο αστικό λεωφορείο.

Υπενθύμισε ότι δύο πρόσφατα υπογεγραμμένα συμβόλαια αφορούν στην αγορά συνολικά 244 νέων λεωφορείων, εκ των οποίων τα 70 θα παραγγέλθηκαν από την τουρκική εταιρεία "BMC".



(Фото Tанјуг - Беоинфо)


Ο Sedat Činar, διευθυντής της τουρκικής εταιρείας BMC από την οποία αγοράστηκαν τα λεωφορεία, ευχαρίστησε τους ηγέτες των πόλεων και τους εκπροσώπους του φορέα αστικών συγκοινωνιών του Βελιγραδίου..

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στη Σερβία Tanjug Bilgic δήλωσε ότι τα τουρκικά λεωφορεία είναι πολύ αξιόπιστα και θα εξυπηρετήσουν καλά το επιβατικό κοινό.ούν καλά.

"Είμαι εδώ και είμαι μάρτυρας της προόδου της ζωής των πολιτών στο Βελιγράδι. Χαίρομαι που είμαστε εταίρος αυτής της θετικής εξέλιξης και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε αυτή την καλή συνεργασία με τους δήμους του Βελιγραδίου", δήλωσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail