Μην ξανακούσω για φασισμό, ρατσισμό κτλ όταν ο Τσίπρας προσδιορίζει ως "γλάστρα" τον Κυμπουρόπουλο

Ο πρωθυπουργός αυτής της υποτιθέμενης χώρας που δε χάνει ευκαιρία να μας κοτσάρει σε κάθε ομιλία ένα φασισμό κι ένα ρατσισμό, αφού ανέφερε ότι...τιμά τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τον προσδιόρισε ως γλάστρα την οποία περιφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Του Στρατή Μαζίδη

"Περιφέρετε τον Κυμπουρόπουλο ως γλάστρα για να μαζέψετε ψήφους" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός άραγε τι μαζεύει με αυτά που λέει; 

Απέναντι σε ανθρώπους που περνούν όλη τους τη ζωή καθηλωμένοι σε ένα αμαξίδιο, μάλλον πρέπει να ράβουμε το στόμα μας και να το ανοίγουμε μόνο όταν έχουμε να πούμε κάτι που θα κάνει τη ζωή τους καλύτερη. Όταν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όπως ο Κυμπουρόπουλος, πως ως κοινωνία τον μάθαμε από μικρό παιδί και για αυτό δε μας νοιάζει με ποιον πολιτεύεται, τότε πρέπει να ξεπλένουμε το στόμα μας πρώτα.

Το παράδοξο είναι ότι από τον κ. Κυμπουρόπουλο η κοινωνία, είτε τον ψηφίζει είτε όχι, διατηρεί μεγάλες προσδοκίες. Απεναντίας από τον πρωθυπουργό δεν περιμένει πλέον τίποτε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail