Μα δεν είναι προφανές ότι ο τουρίστας που πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες, τα ήθελε και τα έπαθε;

12019 / pixabay
Ιδιαίτερης διάδοσης τυγχάνει η χθεσινή δημοσίευση του Φρίξου Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα σχετικά με τον Αμερικανό τουρίστα που πλήρωσε που πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες.

Του Στρατή Μαζίδη

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του στο tripadvisor ο τουρίστας και εξηγεί ότι τους χρέωσαν 836 ευρώ για καλαμάρια, έξι μπίρες και τρεις σαλάτες, χωρίς να τους έχουν δώσει τιμοκατάλογο!

Ο επιχειρηματίας λοιπόν δεν είχε τιμοκαταλόγους ενώ αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν είναι αποδείξεις ταμειακής μηχανής. Πολύ ωραία. Ο πελάτης εν προκειμένω γιατί δε ζήτησε τιμοκατάλογο πριν παραγγείλλει; Και μετά για ποιο λόγο αποδέχθηκε να πληρώσει αντί να φωνάξει τις αρχές; Άραγε μετά πριν επισκεφθεί τις...αρχές του tripadvisor, αποτάνθηκε στις αρμόδιες αρχές;

Συνεπώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ένας κανόνας της ζωής. Για να υπάρξει θύτης, χρειάζεται και θύμα. Ο τουρίστας ήξερε να φωτογραφίζει χαρτάκια και να κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Δεν ήξερε να ζητά τιμοκατάλογο πριν δώσει παραγγελία και να υπερασπίζεται το δίκιο του όταν πάνε να τον πιάσουν κορόιδο.

Όσο για τον επιχειρηματία, όταν δαγκώνεις το χέρι που σου δίνει ψωμί, στο τέλος θα καταλήξεις να τρως τις σάρκες σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail