Η Honda τραβά χειρόφρενο στην Τουρκία - Κλείνει το εργοστάσιο αυτοκινήτων μέχρι το 2021

Designbymickey / pixabay
Freepen.gr - Η Honda Turkey Inc. αποφάσισε να τερματίσει τις δραστηριότητες κατασκευής αυτοκινήτων στην Τουρκία το 2021 μετά την ολοκλήρωση της υπάρχουσας παραγωγής του μοντέλου Civic Sedan, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Η δήλωση αποκάλυψε ότι η απόφαση ελήφθη εξαιτίας των εξελίξεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και της ανάγκης διασφάλισης της κατάλληλης παραγωγικής ικανότητας με βάση αυτές τις εξελίξεις.

"Η Honda, η οποία έχει διατηρήσει με επιτυχία τις δραστηριότητές της για την παραγωγή αυτοκινήτων στην Τουρκία εδώ και 22 χρόνια, είναι υπερήφανη που έχει επιτύχει όλους τους στόχους της σε αυτή την περίοδο. Η εντυπωσιακή απόδοση των Honda τα τελευταία χρόνια είναι η σημαντικότερη απόδειξη της μεγάλης εμπιστοσύνης της εταιρείας στην τουρκική αγορά. Συνεπώς, η Honda Turkey θα συνεχίσει να προσφέρει πωλήσεις και υπηρεσίες μετά την πώληση πέρα ​​από το 2021 με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, ενώ οι δραστηριότητες της αυτοκινητοβιομηχανίας που συνίστανται στην εισαγωγή και διανομή οχημάτων στην Τουρκία θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Οι εργασίες της Honda Motorcyclea δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση αυτή", ανέφερε η επίσημη δήλωση.

Ο πρόεδρος της Honda Τουρκίας Takuya Tsumura υπογράμμισε στη δήλωση ότι έχει επίγνωση της ανάγκης να προωθήσει την ταχέως μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις, προσθέτοντας: "Η κατάσταση αυτή επηρεάζει αναπόφευκτα τις δραστηριότητες παραγωγής αυτοκινήτων στην Τουρκία".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail