Επίθεση με μολότοφ στο τουρκικό προξενείο της Ζυρίχης

hurriyet
Freepen.gr - Το γενικό προξενείο της Τουρκίας στη Ζυρίχη δέχθηκε επίθεση με κοκτέιλ μολότοφ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ανέφερε ο γενικός τουρκικός πρόξενος σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο Asiye Nurcan İpekçi δήλωσε στο Anadolu ότι η επίθεση συνέβη στις 2:51 π.μ. τοπική ώρα της Δευτέρας, αλλά είπε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε και πως το κτίριο δεν υπέστη καμία ζημιά.

Πρόσθεσε ότι είχαν προηγηθεί επιθέσεις στο προξενείο, αλλά είπε ότι καμία ομάδα δεν είχε αναλάβει ευθύνη για αυτήν την τελευταία.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες ηλικίας 17, 18 και 19 ετών κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αλλά δεν είχε περισσότερες λεπτομέρειες γι 'αυτούς.

Κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια, το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας δέχθηκε έξι επιθέσεις.

Τον Μάιο του 2017 άγνωστοιι έγραψαν "Kill Erdoğan" σε κοντινή στάση λεωφορείου και το κτίριο, αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail