Ακόμη δεν ανέλαβε Δήμαρχος στη Σμύρνη και πάει κατηγορούμενος για...προσβολή του Ερντογάν

PHOTO: Yeni Asır
Freepen.gr - Μια εισαγγελική έρευνα για προσβολή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ξεκινήσει για τον νεοεκλεγέντα δημάρχο του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της περιοχής Torbalı της Σμύρνης λόγω των υποτιθέμενων παρατηρήσεών του την ημέρα που παρέλαβε το δήμο από τον δήμαρχο του κυβερνώντος κόμματος, ανέφερε ο δικτυακός τόπος ειδήσεων Diken .

Σύμφωνα με μια δήλωση του υπουργείου Εσωτερικών, ο δήμαρχος του CHP, Ραμαζάν Ισάμαλ Ουγιούρ, έκανε παρατηρήσεις που...προσέβαλαν τον Ερντογάν και συνέστησαν "απειλή" για τον πρώην δήμαρχο κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης.

Η προσβολή του προέδρου προβλέπει ποινή φυλάκισης ενός έως τεσσάρων ετών, σύμφωνα με τον τουρκικό ποινικό κώδικα. Εκατοντάδες άτομα στην Τουρκία, ακόμη και μαθητές γυμνασίου, έχουν κατηγορηθεί για προσβολή του προέδρου Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail