Τι γυρεύει ο Χουλουσί Ακάρ στα Σκόπια μια μέρα μετά τον Τσίπρα;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται οι συμφωνίες περί στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδος-Σκοπίων καθώς και ο έλεγχος του εναέριου χώρου των Σκοπίων από την ελληνική αεροπορία έχει ανησυχήσει την Άγκυρα, η οποία έχει επενδύσει στρατιωτικά στο κρατίδιο ενώ οι αξιωματικοί του μέχρι σήμερα εκπαιδεύονται δωρεάν σε τουρκικές στρατιωτικές σχολές.

Έτσι όπως αναφέρεται στα Σκόπια έφθασε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για επίσημες επαφές ένα 24ωρο μετά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Χουλουσί Ακάρ θα συναντηθεί με την ομόλογό του, Ράντμιλα Σέκερινσκα της Βόρειας Μακεδονίας ως μέρος των επαφών του, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της χώρας Γκριγκόρ Ιβάνοφ, (ο οποίος δεν δέχτηκε τον Τσίπρα), τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον πρόεδρο της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι.

Από: nikosxeiladakis.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail