Μπράβο Κυριάκο! Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών. Οι Ελληνες τεχνητό έθνος όπως οι Μακεντόνσκι!»

«Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά! Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων “ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του” … Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!» είχε αναφέρει σε παλαιότερη τοποθέτησή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018.




Και σε άλλο σημείο:

«Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα.
Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Έλληνες…».



Μπράβο Κυριάκο!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail