Άνοιξε πυρ ο Κωσταράκος: Τελείωσε ο ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια. Ο Τσίπρας θα ενημερωθεί από την τηλεόραση

«Σύσκεψη στο Βερολίνο για τα Δυτικά Βαλκάνια. Η Ελλάδα απουσίαζε!! Γιατί;» είναι ο τίτλος ανάρτησης του π. Α/ΓΕΕΘΑ και τ. προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη στο Βερολίνο για τα Βαλκάνια απούσης της χώρας μας και συνεχίζει:

Σημερα το βραδυ έγινε στο Βερολίνο με πρωτοβουλία της Γερμανίας και της Γαλλίας μια μεγάλη σύσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια στην οποία προσκλήθηκαν ολοι οι ηγέτες των Βαλκανικών χωρών, η ΕΕ , και η Κροατία και η Σλοβενία. Ακόμα και ο Ζαεφ ειναι εκει. Αφού μετα τις Πρέσπες ο ρόλος της Ελλαδος στα Βαλκάνια αναβαθμιστηκε τότε γιατι οι Ευρωπαίοι παρέλειψαν να μας προσκαλέσουν να μετάσχουμε; Μήπως γιατι ο ρόλος μας δεν αναβαθμίστηκε, αλλα απλα «τελείωσε»; Τουλαχιστον ετσι φαίνεται!! Η γνώμη μας για την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια φαίνεται οτι δεν τους ενδιαφέρει!!

Λίγο μετά συμπλήρωσε με νόημα:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail