Σωματοφύλακες τρέχουν να γυαλίσουν τις λαβές και να βάλουν ράμπα ενώ φτάνει το θωρακισμένο τρένο του Κιμ στο Βλαδιβοστόκ

Freepen.gr - Το τεθωρακισμένο τρένο του Kim Jong-un έφτασε στο Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή η οποία θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση μεταξύ Kim και Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η σύνοδος κορυφής, η οποία προγραμματίζεται για την Πέμπτη, θα φιλοξενηθεί στο Far Eastern Federal Federal University στο νέο πανεπιστήμιο του Russky Island, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη γέφυρα από το Βλαδιβοστόκ.

Το θωρακισμένο τρένο του Ουν έφτασε στο σταθμό στο Βλαδιβοστόκ ώρες μετά τη διέλευση των κορεατικών-ρωσικών συνόρων το πρωί της Τετάρτης. Καθώς εκινείτο δίπλα στην αποβάθρα, οι Κορεάτες σωματοφύλακες σε μαύρα κοστούμια και λευκά γάντια έτρεχαν να γυαλίσουν τις χειρολαβές.

Αφού σταμάτησε το τρένο, έστρωσαν το κόκκινο χαλί και τοποθέτησαν ράμπα στην πόρτα μην τυχόν και πέσει και χτυπήσει ο βορειο-κορεάτης ηγέτης που μια χαρά καλοπερνάει κάνοντας τη ζωάρα του και το παίζει ιδεολόγος.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail