Έτσι δόθηκε η Μακεδονία

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και με βάση τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου των Εσωτερικών, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ήταν 9.913.609 Έλληνες. Από αυτούς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ 1.926.526 Έλληνες δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με το 19,43% του εκλογικού σώματος.

Από: hassapis-peter.blogspot.com - Του Χασάπη Πέτρου

Με αυτό και μόνο το ποσοστό των Ελλήνων ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη χώρα το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο με το οποίο έβαλε την Ελλάδα και τους Έλληνες στη σκλαβιά των ξένων για 100 χρόνια.

Με αυτό το ποσοστό παραχώρησε όλα τα ελληνικά συμφέροντα της ελληνικότατης Μακεδονίας.

Με αυτό το ποσοστό άρχισε συνομιλίες με τους Αλβανούς.

Με αυτό το ποσοστό διαπραγματεύεται με τους Τούρκους το ελληνικότατο για χιλιετίες Αιγαίο και τον ορυκτό πλούτο της χώρας.

Αυτή τη «δημοκρατία» έχουμε, αυτό το μειοψηφικό σύστημα, αυτό το καθεστώς. Εξάλλου τόσο η γερμανική Ευρωζώνη όσο και η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση δεν θέλουν πλειοψηφίες εντός των εθνικών κρατών. Δουλεύουν καλύτερα με τις μειοψηφίες που χειραγωγούν εύκολα.

Τι θα γίνει συμπατριώτες; Θα συνεχίσουμε με αυτό το μειοψηφικό πολιτικό σύστημα ή θα το αλλάξουμε, τουλάχιστον σε πλειοψηφικό;

Με αυτό το πολιτικό σύστημα χρεοκοπήσαμε και τώρα ξεπουλιόμαστε ως διεθνείς «πόρνες» σε ξένους «νταβατζήδες». Και όσο θα εξακολουθήσει αυτό το πολιτικό σύστημα, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παραχωρήσεις όσο οι μειοψηφούντες πολιτικοί θα συνεχίσουν να αναζητούν στηρίγματα σε ξένες δυνάμεις και όχι στον ίδιο το λαό, εξ αιτίας αυτού του πολιτικού συστήματος της κοινοβουλευτικής κατ’ επίφαση «δημοκρατίας» ελληνικού τύπου.

Καταλάβετέ το επιτέλους. Πρέπει το ταχύτερο να αλλάξει αυτό το σύστημα. Πρέπει να αποφασίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων και όχι η μειοψηφία. Τελεία και παύλα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail