Απανθρακώθηκε 38χρονος στην Κομοτηνή γιατί δεν είχε ρεύμα και άναψε κεριά

webandi / pixabay
Το Τζέισον Αντιγόνη κατεβαίνει στις εκλογές ως Ιάσων και διαμαρτύρεται γιατί λέει προσβάλουν τα αρνητικά σχόλια τη γυναικεία του υπόσταση. Βασικά πρώτα πρώτα δεν καταλαβαίνω πως έχει γυναικεία υπόσταση αφού δηλώνει άφυλο και πως το "το" ξανάγινε "ο" για τις εκλογές.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ζούμε στη χώρα που έχουν ξεφτιλιστεί τα πάντα. Ζούμε στη χώρα, που τα δικαιώματα του "το" που δηλώνει "ο" και θίγεται, λέει, η γυναικεία του υπόσταση καπελώνουν την ιστορία του 38χρόνου που κάηκε στην Κομοτηνή γιατί άναψε κεριά μη έχοντας ρεύμα και όχι μόνο δεν ασχολούμαστε με τους ανθρώπους που αυτοκτονούν μη έχοντας τα βασικά ή με τους αρρώστους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους αλλά ασχολούμαστε με "το" που έγινε μόνος του "ο" με την προοπτική της καρέκλας και του θίγουν το "η".

Δεν ασχολούμαστε με τα δικαιώματα των κατοίκων του Μενιδίου όταν δολοφονήθηκε ο μικρός Μάριος. Οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές ασχολήθηκαν μόνο όταν ανακατεύτηκε η Χρυσή Αυγή. Δεν αγαπούν τον άνθρωπο, μισούν τον Έλληνα. Ούτε τους πρόσφυγες αγαπούν όταν Κουρδοι και Γιεζίντι δέχτηκαν επίθεση στη Μόρια γιατί δε νηστεψαν το Ραμαζάνι. Το βούλωσαν. Την τσέπη τους και την ιδεοληψία τους αγαπούν. Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί οι λαοί της Ευρώπης παρασύρονται από αυταρχικά κόμματα... Διότι οι δικαιωματιστες ξεφτίλισαν κάθε έννοια δικαιώματος με αποτέλεσμα ο αυταρχισμός να φαντάζει λανθασμένα ως λύση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail