Τούρκος μουχτάρης διέλυσε καινούρια παιδική χαρά γιατί έχασε στις εκλογές μετά από 20 χρόνια!

BBC Türkçe
Freepen.gr - Ο Μέχμετ Ακιόλ, ένας μουχτάρης (αρχηγός του χωριού) στη βόρεια Τουρκία, αποσυναρμολόγησε μια παιδική χαρά που είχε κατασκευάσει πριν από μία εβδομάδα, αφού έχασε τις τοπικές εκλογές της Κυριακής, ανέφερε η εφημερίδα Cumhuriyet.

Ο Ακιόλ, ο οποίος ήταν ο μουχτάρης του χωριού Yenidoğanlar στη βόρεια επαρχία Zonguldak για 20 χρόνια, δήλωσε ότι αποσυναρμολόγησε τις κούνιες και τις διαφάνειες με αλυσοπρίονο και προσπάθησε να φορτώσει τα κομμάτια στο όχημά του.

Οι κάτοικοι εμπόδισαν τον Ακιόλ να απομακρύνει τον εξοπλισμό και δημοσιοποίησαν βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με τον Ακιόλ να αποσυναρμολογεί την παιδική χαρά!



Ο νεοεκλεγείς μουχτάρης, Ριντβάν Ονάυ, δήλωσε ότι είδε το περιστατικό από σύμπτωση και ότι η παιδική χαρά παραχωρήθηκε αρχικά από τον δήμο.

Οι ντόπιοι ανέφεραν επίσης ότι ο Ακιόλ έβγαλε ένα ηλεκτρόμετρο, μια κλειδαριά πόρτας και μια πινακίδα, καθώς επίσης κάρβουνα και καυσόξυλα από το γραφείο του.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail