Πούτιν: Το Su-57 είναι το καλύτερο μαχητικό στον κόσμο

Mikhail Tereshchenko / TASS
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι θεωρεί τον τελευταίο μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Su-57 ως το καλύτερο στρατιωτικό αεροσκάφος στον κόσμο σύμφωνα με το TASS.

"Αυτό είναι το καλύτερο αεροπλάνο σήμερα, το καλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο", δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με τους νικητές του διαγωνισμού Ρώσων ηγετών. Αυτό είναι το καλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο "τόσο από όλα τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του όσο και από τα όπλα του", πρόσθεσε ο Πούτιν.

"Κανένα άλλο αεροσκάφος δεν μπορεί να πετάξει τόσο καλά όσο το αεροπλάνο μας", τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

Το Su-57 είναι ένας μαχητικό πέμπτης γενιάς πολλαπλών ρόλων που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει όλους τους τύπους των στόχων του σε αέρα σε μεγάλες και μικρές αποστάσεις και να χτυπήσει τους εχθρούς στο έδαφος αλλά και ναυτικούς στόχους, ξεπερνώντας τις δυνατότητες της εναέριας άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail