Η υποκριτική ευαισθησία των ανθρωπιστών προκαλεί αηδία

Baruska / pixabay
Όταν δολοφονήθηκε ο Κωσταντίνος Κατσίφας, ελληνικές αντιφασιστικές σελίδες κυκλοφόρησαν status όπως "σκοτώθηκε πρεζέμπορας φασίστας". Tο σύνολο των ελληνικών μέσων δημοσίευσε τη μισή διαρροή της ΕΛΑΣ χωρίς να μπουν στον κόπο να την ελέγξουν.

Η οικογένεια και οι συγχωριανοί προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν ήταν τρελός έμπορος ναρκωτικών γιατί μέσα και ανθρωπιστές είχαν καταδικάσει χωρίς κανένα στοιχείο ένα μέλος της μειονότητας που έχει υποστεί διαχρονικές εθνοκαθάρσεις.

Στην περίπτωση του 34χρονου νιγηριανού οι ανθρωπιστές ξέχασαν να αναφέρουν τις συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών. Δε δίστασαν να διαδώσουν ότι η αστυνομία τον δολοφόνησε χωρίς κανένα στοιχείο. Έγιναν δικαστές και ένορκοι όπως στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα μόνο που από τη στιγμή κατά την οποία το θύμα δεν ήταν Έλληνας αποκλειόταν να μην οφειλόταν ο θάνατός του σε κάτι που έκανε η ελληνική κοινωνία. Μιλήστε μου ξανά για ρατσισμό.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail