Ο γιος του Νετανιάχου σε Ερντογάν: Η Ισταμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη πριν την τουρκική κατοχή!

Freepen.gr - Πήρε φόρα ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαρ μετά τις δηλώσεις Ερντογάν αναφορικά με την Αγία Σοφία λέγοντας ότι υπάρχει αυτό το έθνος [Τούρκοι, αν και η πλειοψηφία τους είναι εξισλαμισμένοι Μικρασιάτες] δε θα πέσουν ποτέ οι μιναρέδες και άρχισε την επίθεση μέσω Twitter.

Ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού έγραψε:

«Και να του υπενθυμίσω ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και κέντρο του Οθρόδοξου χριστιανισμού για παραπάνω από 1000 χρόνια πριν την τουρκική κατοχή!»

Και συνέχισε:

«Θα του θυμίσω τη γενοκτονία που έκανε η Τουρκία κατά Ελλήνων, Κούρδων, Ασσυρίων και Αρμενίων. Έκαναν εθνοκάθαρση διώχνοντας ολόκληρο το χριστιανικό πληθυσμό από τη Μικρά Ασία».

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί:

«Ξέχασα να αναφέρω ότι σήμερα η Τουρκία διεξάγει γενοκτονία κατά των Κούρδων και κατέχει τη Βόρεια Κύπρο».






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail