Διχαστικός ο Σταυρός και προκαλεί "ταλαιπωρία" για την ΕΡΤ!

Freepen.gr - Παραθέτουμε απόσπασμα από ανάρτηση της ΕΡΤ σχετικά με την ύψωση του Σταυρού στην Απέλη της Λέσβου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως "διχαστικό":

"Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης. Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 36 άτομα οι οποίοι παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια". 


Να θυμίσουμε ότι ΕΡΤ σημαίνει Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου ζουν (ακόμη) περίπου 10.000.000 Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail