Παππάς: Περιθωριακοί που έλεγαν φασιστικά συνθήματα όσοι με αποδοκίμασαν

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σχολίασε τα όσα συνέβησαν κατά τη διήμερη περιοδεία του στη Μακεδονία, η οποία μάλλον δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον ίδιο ενώ αναγκάστηκε να τη...συντομεύσει.

Ο κ. Παππάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εγώ συνάντησα σε αυτή τη διήμερη περιοδεία ανθρώπους που με τις θέσεις που είχαν για το Μακεδονικό, καθίσαμε και συζητήσαμε και μαζί για το πώς θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας. Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό» και συμπλήρωσε:

«Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20-30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί". Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail