Νέα εφημερίδα στα περίπτερα: "Της κολάσεως και όποιος αντέξει" υπόσχεται ο εκδότης της

Η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και κάθε μέρα στα περίπτερα σ' όλη την Ελλάδα με τον πολύπειρο δημοσιογράφο με μεγάλη θητεία σε διευθυντικές θέσεις τηλεοπτικών σταθμών κι εφημερίδων, Στέλιο Συρμόγλου να γράφει στα κοινωνικά δίκτυα: Αποκαλυπτικά: Της κολάσεως και όποιος αντέξει.

Ο Στέλιος Συρμόγλου σημειώνει ότι «η εφημερίδα που έρχεται να "σπάσει τους κανόνες", να ψυχαγωγήσει, να αναδείξει τι κρύβεται πίσω από αστραφτερή επιφάνεια της showbiz και τις γυαλιστερές λέξεις καλλιτεχνών και παραγόντων της πολιτικής.

Είναι η εφημερίδα που θα ενημερώνει χωρίς μονομέρεια και προκατάληψη. Θα αποκαλύπτει παρασκήνια και θα απευθύνεται σ' όλους τους "κουφούς της πολιτικής που δεν ακούνε το σφύριγμα...".

Είναι η εφημερίδα που εκδίδεται σε μια χρονική περίοδο κατάντιας για τούτη τη χώρα, τη χώρα του ήλιου!

Σε μια περίοδο που ακόμη και η "αντίσταση" μας έχει χάσει το στέρεο σχήμα της και γίνεται ένα με τη σωρεία των κενών σε περιεχόμενο πολιτικών λέξεων από τους Ταρτούφους της πολιτικής»

Η εφημερίδα θα κινείται μεν στο χώρο του Life-style, αλλά θα επισημαίνει την πολιτική διολίσθηση, την αυταπάτη της "πολιτικής σταθερότητας και κανονικότητας", που οδηγεί την Ελλάδα στη μεγάλη καταπακτή της κολάσεως, σημειώνει ο εκδότης.

Όσον αφορά στα όσα γράφονται για την εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Την εφημερίδα βγάζει ο Στέλιος Συρμόγλου και υφίσταται μια συνεργασία με τον κ. Φουρθιώτη σε επίπεδο αλληλοπροώθησης.

Η Freepen.gr είχε τη χαρά όλα αυτά τα χρόνια να φιλοξενεί τα κείμενα του Στέλιου Συρμόγλου (από το 2012) καθώς μας τα έστελνε σε καθημερινό επίπεδο για δημοσίευση. Έντιμος παλαιάς κοπής δημοσιογράφος, με βαριά πένα, ποιοτικό λόγο και μη χαριζόμενος σε κανέναν. Βρέθηκε στην "εξορία" της αγοράς για πολλά χρόνια για ευνόητους λόγους. Ευχόμαστε σε μια εποχή δύσκολη για τις εφημερίδες να καταφέρουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του να επανενεργοποιήσουν την κριτική σκέψη της κοινής γνώμης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail