Η Δύση θα καταστραφεί και θα το αξίζει

Μια 15χρονη Αγγλίδα πήγε με τη θέληση της στη Συρία πριν από τέσσερα χρόνια για να ενταχθεί στην ISIS. Παντρεύτηκε τζιχαντιστές και γέννησε παιδιά που πέθαναν. Στα 19 της δε μετάνιωσε για τίποτα αλλά ήθελε να γυρίσει στην Αγγλία λόγω του συστήματος πρόνοιας.

Μελίνα Κονταξή

Εκεί της αφαίρεσαν την υπηκοότητα και έχουν ξεσηκωθεί οι φιλελεύθεροι στην Αγγλία για την καημένη τη νύφη των τζιχαντιστών που δεν την αφήνουν να γυρίσει! Η παρακμή της Δύσης! Στα 15 όλα τα παιδιά ξέρουν ότι το να αποκεφαλίζεις ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια πίστη με σένα είναι εγκληματικό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των 15χρονων δε θα μετείχε ποτέ σε μια τέτοια οργάνωση. Όσες εγκληματικές προσωπικότητες το έκαναν θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Την ίδια στιγμή κορίτσια γιεζίντι μικρότερης ηλικίας που απήχθησαν από την οργάνωση στην οποία εντάχθηκε η Αγγλίδα προσπαθούν να ξεχάσουν την κόλαση που έζησαν χωρίς καμία υποστήριξη γυρίζοντας σε ερείπια.

Γυναίκες γιεζίντι έχουν αναφέρει πως πολλές φορές οι νύφες των τζιχαντιστών ήταν χειρότερες από τους άνδρες τους. Φυσικά αυτή την ευαισθησία τους οι Άγγλοι φιλελεύθεροι δεν την εξέφρασαν ποτέ για την Κύπρο ούτε για τις χώρες και τους λαούς που ήταν θύματα της αποικιοκρατίας και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά. Διότι αριστεροί και φιλελεύθεροι υπερασπίζονται κάθε εγκληματία αρκεί να μην είναι δυτικός και χριστιανός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail