Ναι, όντως ο Σύριζα είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει ως κυβέρνηση στην Ελλάδα...αλλά!

isabellaquintana / pixabay
Ναι, όντως ο Σύριζα είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει ως κυβέρνηση στην Ελλάδα. Ναι, ο Τσίπρας είναι ο πιο άθλιος πρωθυπουργός, μία καρικατούρα της πολιτικής. Και αυτός και οι συνεργάτες του. Ναι, όντως πρέπει να φύγει, να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή της χώρας και το κόμμα αυτό με τις παραφυάδες του και η αριστερίλα.

Ελένη Παπαδοπούλου

ΑΛΛΑ

Η ΝΔ αυτή την στιγμή είναι επίσης η πιο άθλια αντιπολίτευση που είχε η χώρα. Στην πραγματικότητα δεν ασκεί καν αντιπολίτευση. Ο Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος αρχηγός που είχε η ΝΔ. Η ΝΔ δεν εκπροσωπεί κανέναν συντηρητικό-δεξιό χώρο, ούτε καν κεντρώο. Είναι αστείο μόνο να το λέμε.

Η ΝΔ διά του αρχηγού της κ. Μητσοτάκη, που χαράσσει την πολιτική της, εκπροσωπεί πολιτικές Ποταμιού. Οι οποίες δεν είναι ούτε δεξιές, ούτε κεντρώες, αλλά one race, one planet, one nation στολισμένες με "φιλελεύθερες" φανφάρες και κλισέ.

Η ΝΔ πάσχει από κώφωση και τύφλωση για το τί γίνεται στην Ευρώπη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παριστάνει το καλό παιδί στις Γερμανικές και ευρωελιτίστικες δυνάμεις, που την στηρίζουν. Προκειμένου να έχει την στήριξη τους, η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα να συγκρούεται με τα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού.

Οπως τίθεται θέμα να αλλάξει κυβέρνηση αυτή η χώρα, έτσι τίθεται και θέμα να αλλάξει η ΝΔ ηγεσία.

Λυπάμαι που μέχρι σήμερα δεν βλέπω κάποιους σοβαρούς ανθρώπους στη ΝΔ να διαχωρίζουν την θέση τους από τον Μητσοτάκη και τις πολιτικές του.

Ελπίζω να προλάβουν να διασωθούν, όταν ο Τιτανικός θα βουλιάζει την επομένη των εκλογών .

* Η Ελένη Παπαδοπούλου σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Bath, στην Μ. Βρετανία και είναι διδάκτωρ Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail