Βρετανίδα έβγαλε τον εαυτό της σε αγγελία ψάχνοντας κούκλο Ελληνα - «Χρησιμοποιημένη αλλά σε πολύ καλή κατάσταση»


Freepen.gr - Μια χωρισμένη μητέρα έβγαλε τον εαυτό της προς πώληση στο eBay με την ελπίδα να βρει τον άνθρωπο των ονείρων της και έλαβε προσφορές που έφτασαν τις £ 200 αναφέρει η mirror.co.uk.

Μητέρα δύο παιδιών, η Lois Curtis, 49 ετών, ήθελε να συναντήσει έναν "Έλληνα, τραχύ, πανέμορφο τύπο", ώστε να μπορεί να μεταναστεύσει και να πει σε οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή ότι μετά την...αγορά δε γίνονται δεκτές επιστροφές.

Αλλά, αφού η αναζήτηση της αγάπης έφτασε τα £ 205 σε λιγότερο από 24 ώρες, αφαίερεσε την αγγελία.


Η Lois, από το Δυτικό Σάσεξ, δημοσίευσε στο eBay: "Χρησιμοποιημένη αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, καλό σώμα και με αίσθηση διασκέδασης, απλά έχει βαρεθεί με τα ίδια παλιά πράγματα όπως μαγείρεμα και καθάρισμα. Δεν υπάρχει εγγύηση..."

Συνοδευτικά η αγγελία είχε μια σειρά από φωτογραφίες και προσέλκυσε προσφορές από άντρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και του Πουέρτο Ρίκο.
 

Όμως, η Lois που ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα λέγοντας πως πάντα ήταν το όνειρό της δεν τράβηξε την προσοχή οποιουδήποτε ανθρώπου στην Ελλάδα.

Για την αγγελία την προέτρεψε ένας φίλος της από την Ελλάδα. Η Lois παρά την απόσυρση της αγγελίας συνεχίζει να λαμβάνει e-mail από ενδιαφερόμενους.

Πού φτάσαμε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail