Στα 93 της έφυγε για να βοηθήσει τα ορφανά σε ένα χωριό της Κένυα!

Freepen.gr - Μια Ιταλίδα, η Elisa Coltro γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook την πρωτοβουλία της 93χρονης γιαγιάς της, Irma η οποία με το μπαστουνάκι της και μια βαλίτσα πήρε το αεροπλάνο για την Κένυα με σκοπό να βοηθήσει τα ορφανά παιδάκια σε ένα χωριό

Η Irma εγκατέλειψε την Ιταλία στις 20 Φεβρουαρίου. Στο αεροδρόμιο, συνοδεύτηκε από την εγγονή της, Elisa Coltro, που φωτογράφισε τις στιγμές γράφοντας:

"Αυτή είναι η γιαγιά μου Irma ❤, ένα 93χρονο κορίτσι που έφυγε απόψε για την Κένυα, όχι σε ένα τουριστικό χωριό αλλά για να πάει σε ένα παιδικό χωριό, ένα ορφανοτροφείο. Σας το δείχνω γιατί πιστεύω ότι πρέπει πάντα να κρατάμε κάποια πράγματα για να ζούμε και όχι απλά να επιβιώνουμε. Κοιτάξτε την ... Αλλά ποιος μπορεί να την σταματήσει;"

Όπως σημειώνει ο Axel Leclercq για το positivr.fr, η εγγονή της, Elisa Coltro πέρασε τα τελευταία δύο καλοκαίρια βοηθώντας στα στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail