Εκτός τόπου και χρόνου ο 21χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται ότι βρίσκεται ο 21χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη ο οποίος μάλλον ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα των πράξεών του, εκτός κι αν κατά το κοινώς λεγόμενο, πουλάει τρέλα.

Στρατής Μαζίδης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, o κατηγορούμενος επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση, απευθυνόμενος στην ανακρίτρια Γρεβενών.

«Επιτέλους ελεύθερος», φέρεται να δήλωσε ο νεαρός στην ανακρίτρια, η οποία τον ρώτησε τι εννοεί και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»
-«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ».
- «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι».

Είναι εντυπωσιακό. Διέπραξε το έγκλημα. Το πήγε μέχρι τέλους ενώ μπορούσε στην πορεία να το σταματήσει και να δώσει μια ευκαιρία στην κοπέλα να ζήσει και να απελευθερωθεί από όλα όσα βιώνε το τελευταίο διάστημα. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος περίμενε να αποφυλακιστεί μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Δηλαδή...δεν τρέχει κάστανο. Εκτιμούσε πως θα έβγαινε έξω, έστω και προσωρινά να συνεχίσει τη ζωούλα του;

Το έγκλημα φαίνεται ότι συνεχίζεται και μετά το μαρτυρικό θάνατο της κοπέλας με την αμετανοησία, αδιαφορία και προκλητικότητα ενός εκ των δραστών. Είναι αυτά τα παιδιά που μεγαλώσαν χωρίς να ακούνε ποτέ "όχι" κι έχοντας συνηθίσει να κάνουν αυτό που θέλουν, όπως θέλουν κι όποτε θέλουν.

Άραγε τα βράδια μπορεί και κοιμάται; Δεν τον καταδιώκουν οι Ερινύες; Δε βλέπει το θύμα του σαν κλείσει τα μάτια; 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail