Ο Can από την Αλικαρνασσό περιμένει μάταια επί ένα χρόνο στο ίδιο σημείο την οικογένειά του

Freepen.gr - Ένας σκυλάκος που εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του πριν από περίπου ένα χρόνο σε μια στάση του λεωφορείου, εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί περιμένοντας μάταια να επιστρέψουν.

Το σκυλί έλαβε το όνομα "Can" ("ζωή" στα τουρκικά) από ντόπιους στην Αλικαρνασσό στην περιοχή της Μούγλας. Μια κάτοικος, η Burçin Keleş, δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολή ότι είχε αρχικά παρατηρήσει το σκυλί ενώ κοιτούσε έξω από το παράθυρο του σπιτιού της ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου, καθώς ποτέ δεν εγκατέλειψε αυτό το σημείο.

«Εγώ και ο σύζυγός μου τον φροντίσαμε. Το ονομάσαμε "Can". Περιμένει την οικογένειά του να επιστρέψει από τότε που εγκαταλείφθηκε σε αυτή τη στάση του λεωφορείου. Όταν κάνει πολύ κρύο έξω, τον πάμε στον κήπο μας. Αλλά όταν είναι και πάλι το πρωί, θέλει να ανέβει στην πόρτα του κήπου και να επιστρέψει στη στάση του λεωφορείου. Κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, επιστρέφει στη στάση του λεωφορείου και περιμένει την οικογένειά του να επιστρέψει», δήλωσε η Keleş.

Αν και οι περίοικοι έχουν αγαπήσει τον Can, αυτός επιθυμεί την αρχική του οικογένεια, δήλωσε η Keleş.

"Αλλά ξέρουμε ότι η οικογένειά του δεν θα επιστρέψει να τον πάρει. Έμαθα για την ιστορία του. Το σκυλί ανήκε σε μια οικογένεια που ζούσε κοντά εδώ. Ο δεύτερος γείτονας τους δίπλα τους χρησιμοποιούσε για να αντιδράσει στην παρουσία του σκυλιού, λέγοντας «ρίχνει πάρα πολλά μαλλιά». Στη συνέχεια, αυτή η οικογένεια άφησε το σκυλί όταν μετακόμισε από εδώ. Έμαθα για την ιστορία του όταν μίλησα με τον γείτονα που είχε δείξει αυτή την αντίδραση», είπε η Keleş η οποία συμπληρώνει ότι αν τελικά δε βρεθεί ένα σπίτι για τον Can, θα τον υιοθετήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail