Το Ουράνιο Τόξο θεωρεί εξόφθαλμα ετεροβαρής υπέρ της Ελλάδας τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Freepen.gr - Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ότι «σέβεται την διακρατική συμφωνία της Πρέσπας παρότι είναι εξόφθαλμα ετεροβαρής υπέρ της Ελλάδας και παρουσιάζει σημαντικότατες εγγενείς ατέλειες»! 

Ωστόσο φιλοδοξεί αυτή η συμφωνία να γίνει απαρχή ενός ανοικτού και ειλικρινούς διαλόγου που αφενός θα βελτιώσει τη θέση των εθνικά «Μακεδόνων Ελλήνων πολιτών και αφετέρου θα αρχίσει να διαλύει επιτέλους τους μύθους και τα στερεότυπα που επί έναν και πλέον αιώνα φυτεύονται βίαια και εξ απαλών ονύχων στο μυαλό των κατοίκων αυτής της χώρας».

Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο καλεί επίσης «όλους τους δημοκράτες Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα απο το αν έχουν ή όχι μειονοτική καταγωγή να μας στηρίξουν στον αγώνα για μια διαφορετική Ελλάδα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail