Απαγωγή-μυστήριο οικογενειάρχη μπροστά στα παιδιά του στην Αδριανούπολη

Freepen.gr - Η Fatma Betül Zeybek, σύζυγος του Salih Zeybek, δήλωσε ότι ο σύζυγός της απήχθη από ένοπλους άνδρες στην τουρκική επαρχία της Αδριανούπολης το βράδυ της 21ης ​​Φεβρουαρίου όπως αναφέρει το turkishminute.com.

Γράφοντας από το λογαριασμό Twitter του συζύγου της τη Δευτέρα, η Zeybek είπε ότι το αυτοκίνητο της οικογένειας σταμάτησε από ένοπλους άνδρες στο σταθμό διοδίων Havsa στην Αδριανούπολη, ενώ τα παιδιά τους, 6 και 9 ετών, επέβαιναν επίσης στο όχημα.

Η γυναίκα είπε ότι οι άνδρες την απείλησαν πως θα βλάψουν την οικογένειά της αν αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία και ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο περίμενε πέντε ημέρες για να καταθέσει καταγγελία στον εισαγγελέα εναντίον των δραστών.

"Μόνο σήμερα μπόρεσα να προχωρήσε σε καταγγελία [εναντίον των απαγωγέων]. Δεν έχω ακούσει νέα από τον σύζυγό μου για πέντε ημέρες. Ανησυχώ για τη ζωή του, δεν ξέρω πού βρίσκεται", έγραψε η γυναίκα στο Twitter ζητώντας βοήθεια από τις τουρκικές αρχές για να βρει το σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις απαγωγής στην Τουρκία μετά από αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, στοχεύοντας φερόμενους υποστηρικτές του κινήματος Gülen. Ο Ömer Faruk Gergerlioğlu, αντιπρόεδρος της αντιπολίτευσης και επίσης διάσημος ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έγραψε για την απαγωγή του Zeybek στο Twitter:

"Ακόμα ένα περιστατικό απαγωγής. Τι συμβαίνει; Τι έχει γίνει με αυτή τη χώρα; Ειδήσεις για απαγωγές έρχονται καθημερινά από διάφορες επαρχίες κάθε μέρα. Προς το Γραφείο του Διοικητή της Αδριανούπολης: Θα κάνετε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό του [Zeybek]; Περιμένω".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail