Οι οπαδοί-κομιτατζήδες της Βαρντάρ ξεκαθαρίζουν την "παρεξήγηση" για το όνομα των Σκοπίων

Freepen.gr - Οι οπαδοί της Vardar στον αγώνα του Σαββάτου με την Veszprem για το Champions League στο χάντμπολ στο SC Jane Sandanski ύψωσαν ένα πανό μου έγραφε για «παρανοήσεις» με το όνομα του γειτονικού κράτους.

"Αυτή είναι η Μακεδονία, είμαστε Μακεδόνες" έγραφε το πανό που ανήρτησαν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας, οι Komiti δηλαδή κομιτατζήδες. Για τη συγκεκριμένη ομάδα οπαδών υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιστοσελίδες όπως η expres και η republika αναφέρονται σε σκέτη Μακεδονία. Να θυμίσουμε επίσης ότι οι σκοπιανές ιστοσελίδες δε χάνουν ευκαιρία να δημοσιεύουν με καταγγελτικό τόνο φωτογραφίες από αγώνες ελληνικών ομάδων όπου αναρτώνται πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το είχαν πράξει το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά για το Champions League και το έκαναν επίσης στον πρόσφατο αγώνα των δύο δικεφάλων.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail