Αυτοί που κατέστρεψαν το γκράφιτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αυτοί που κατέστρεψαν το γκράφιτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα δεν είναι αντιεθνικιστες, είναι φασίστες. Αντιεθνικιστής σημαίνει ότι μισώ τον επεκτατισμό, το μίσος για τους άλλους.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτοί μαζί με τα ξένα συντροφιά τους εκφράζουν το μίσος για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία και την ταυτότητα αυτού του λαού. Το θαυμασμό του για το Μέγα Αλέξανδρο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ινδίας χαλώντας τους την προπαγάνδα περί σφαγέα.

Αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί οι Αλβανοί σύντροφοι δεν καταγγέλλουν τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου; Αντίθετα σιωπούν ή στηρίζουν την Αλβανική κυβέρνηση. Επίσης δεν αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί οι Σκοπιανοί σύντροφοι δε βγήκαν να καταγγελουν την κλοπή της ιστορίας και τον επεκτατισμό του κράτους τους. Δεν είστε αντιεθνικιστές σύντροφοι, υποστηρικτές κάθε ξένου φασισμού και επεκτατισμού που θέλει την εξαφάνιση της χώρας, του λαού και της ιστορίας του, είστε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail