Βουλευτής ΝΔ για Γεωργιάδη: Ο καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει! Να υπερασπιστεί την αθωότητά του μέχρι τέλους!

Freepen.gr - «Κοιτάξτε, με την έκταση που παίρνει, αναμφίβολα γίνεται προσπάθεια από ορισμένους κύκλους να πάθει ζημιά η Νέα Δημοκρατία ενώ κατά τη γνώμη μου είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο καθένας μας μπορεί να μπλέξει σε μη πολιτικά θέματα, όχι τέτοια» ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βλάχου σχετικά με την πρωτόδικη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος παρενέβησαν λέγοντας στο βουλευτή πώς «δεν μπορεί να μπλέξει ο καθένας μας σε τέτοια, δεν είναι τροχαίο».

Ο βουλευτής συνέχισε αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «ασφαλώς δεν είναι το ίδιο με τροχαίο, είναι προσωπική του υπόθεση. Καλό θα ήταν να μην είχε μπλέξει. Ο ίδιος όμως πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του, την αθωότητά του μέχρι τέλους».

Για τους βουλευτές που πήγαν να καταθέσουν, ο κ. Βλάχος αναφέρει ότι δεν πήγαν με την ιδιότητα του βουλευτή, αλλά του φίλου! Δηλαδή έπαψαν να είναι βουλευτές; 

Η ΝΔ μπορεί να μην εμπλέκεται, όπως λέει ο κ. Βλάχος, ωστόσο ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ διαβάζουμε ότι ο ίδιος ανέφερε στο δικαστήριο πως συνέχισε να είναι κοντά του στο παρασκήνιο από όταν πήρε διαστάσεις η ιστορία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail