«Συμφωνία μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Νταές για να λαθρέψει τον κλεμμένο χρυσό από τη Συρία»

Freepen.gr - «Καθώς προσπαθεί να πείσει τον κόσμο για τη φανταστική του νίκη επί της Daesh (ISIS), η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση, με το πιο πρόσφατο και ενδεχομένως τελευταίο κεφάλαιο αυτής της συνεργασίας να περιλαμβάνει μια συμφωνία που περιλαμβάνει τον κλεμμένο χρυσό της Συρίας» αναφέρει το συριακό πρακτορείο SANA.

Τοπικές πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο ότι οι αμερικανικές δυνάμεις που είναι παρούσες παράνομα στη Συρία έχουν χρησιμοποιήσει ελικόπτερα για τη μεταφορά μεγάλων κιβωτίων γεμάτα από "χαλάσματα" τρομοκρατών της Daesh από την περιοχή Al-Dashisha στη νότια ύπαιθρο της επαρχίας της Hasaka.

Οι πηγές ανέφεραν ότι τα κουτιά περιείχαν μεγάλες ποσότητες χρυσού που η Daesh είχε αρπάξει στην περιοχή al-Dashisha ανατολικά της πόλης al-Shadadi , η οποία ευθυγραμμίζεται με άλλες πηγές που ανέφεραν ότι η οργάνωση έχει μεταφέρει περίπου 40 τόνους χρυσού χρυσού που εκλάπησαν από τη Μοσούλη του Ιράκ και άλλες περιοχές της Συρίας προς την Al-Dashisha.

Οι πηγές ανέφεραν ότι στρατιωτικά ελικόπτερα των ΗΠΑ προσγειώθηκαν στο Hajin στο Deir Ezzor και την Dashisha στη Hasaka, μεταφέροντας τους ηγέτες της Daesh οι οποίοι είχαν μεταμφιεστεί σε αμερικανικές δυνάμεις και αργότερα καθοδήγησαν τους Αμερικανούς στον κλεμμένο χρυσό, κλείνοντας μια συμφωνία με την οποία η Ουάσιγκτον έχασε εκατοντάδες ηγέτες και μέλη της οργάνωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail