Μικόσκι: Το λέω ξεκάθαρα, θα είμαι πρωθυπουργός της Μακεδονίας - Θα ακυρώσω τις Πρέσπες

Freepen.gr - Ο επικεφαλής του VMRO κι αρχηγός της αντιπολίτευσης στα Σκόπια, Κριστιάν Μικόσκι ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ότι μετά τις εκλογές θα είναι πρωθυπουργός της Μακεδονίας και όχι της Βόρειας Μακεδονίας, λέγοντας πως δεν υπολογίζει το ιστορικό λάθος της σημερινής κυβέρνησης.

Ο Μικόσκι χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ως ιστορικό λάθος σε συνέντευξή του στο Radio Free Europe ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα συνταγματική μεταρρύθμιση που θα καταργήσει τις τελευταίες αλλαγές.

Δήλωσε επίσης ότι την επομένη ημέρας μιας πιθανής εκλογικής του νίκης θα ξεκινήσει σειρά ενεργειών για την ακύρωση της Συμφωνίας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές το VMRO δήλωσε ότι θα στηρίξει υποψήφιο πρόεδρος της [σκέτης] Μακεδονίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail