Για να τελειώνουμε με την προπαγάνδα περί μακεδονικής μειονότητας

Το θέμα με τη δήθεν μακεδονική μειονότητα είναι απλό. Να εξεταστεί το πόσοι από τους επικεφαλής όσων ισχυρίζονται ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα σχετίζονται με ΜΚΟ. Όταν σε πληρώνουν για να ανήκεις σε ένα έθνος, είναι λογικό να εξυπηρετείς, αυτούς που σε πληρώνουν.

Άλλωστε αν ανήκεις σε έθνος και μάλιστα καταπιεσμένο δε χρειάζεται να πληρώνεσαι για να το λες. Πόσοι από αυτούς μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο δηλαδή από τη χώρα που λένε ότι τους καταπιέζει; Πρωτοφανές φαινόμενο όταν στην Τουρκία αντίπαλοι του Ερντογαν δημοσιογράφοι, κτλ απολύονται μαζικά, κλείνονται στις φυλακές ενώ στην Ελλάδα επικεφαλείς καταπιεσμένης μειονότητας τρώνε από το ελληνικό κράτος.

Αλλιώς μπορούν να μας πουν οι ίδιοι πως πληρώνουν για τις δραστηριότητες τους;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η προσβολή απέναντι στην πλειοψηφία των σλαβόφωνων Ελλήνων που κράτησαν την ταυτότητά τους πάρα τις κατοχές και τις εθνοκαθαρσεις που υπέστησαν.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail