Ανησυχία στα Σκόπια - Διακίνηση σεναρίων για εμπορία οργάνων 64 εξαφανισθέντων ατόμων


Freepen.gr - Η χώρα δεν εμπλέκεται σε εμπόριο οργάνων με τις αρχές και δεν υπάρχει λόγος πανικού, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών των Σκοπίων, Όλιβερ Σπάσοβσκι στα σενάρια για την εκδήλωση εγκλημάτων πολέμου τα οποία διακινούνται στα κοινωνικά δίκτυα κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό κόσμου.

«Απευθύνομαι μόνο στους πολίτες για μια υπεύθυνη σχέση και απάντησα στην έκκληση. Είναι καλύτερο να καθίσετε μπροστά από τον υπολογιστή και να γράψετε κάτι επωφελές στο κοινωνικό δίκτυο. Χθες διάβασα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις εικαζόμενες εξαφανίσεις και σχόλια ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στις αρχές. Τα απορρίπτω κατηγορηματικά. Όσον αφορά όλες αυτές τις περιπτώσεις αγνοουμένων που βρέθηκαν να ξεκινούν να πραγματοποιούνται αυτοψίες» δήλωσε ο Σπάσοβσκι.

Η MVR διατηρεί αρχεία και το Gi μετράει εκείνους που έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Είναι συνολικά 64 και αναφέρονται στον ιστότοπο του Υπουργείου. 

Η ιστοσελίδα Telma.mk στο ρεπορτάζ της αναφέρει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν τις εξαφανίσεις δικών τους ανθρώπων.

Ταυτόχρονα σε Facebook και Twitter οι ανησυχούντες πολίτες γράφουν και ζητούν από την αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια και να εντοπίσει τους αγνοούμενους.



ξη
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail